Palvelut

L'Math-lisenssit

Lisensoin luomaani L'Math-ohjelmistoa opetus-, valmennus- ja yksityiskäyttöön. Jos koulusi, kuntasi, kustannusyhtiösi, valmennusfirmasi, säätiösi tai vaikka kotitaloutesi kaipaa monipuolista Abitti-tyylistä kaavaeditoria, kannattaa tutustua!

Pyydä tarjousta L'Mathista

Nettisivut ja blogit

Täysin teille räätälöity sivusto hallintajärjestelmineen? Onnistuu. Valmiin sivualustan asennus ja kustomointi? Vaikka heti. Nettisivujen luominen avaimet käteen -periaatteella? Laitahan viestiä.

Minulle tuttua: React · Typescript · Node.js · MySQL · PHP · HTML5 · Three.js

Ota yhteyttä

Älykkäät digiratkaisut

Tietokanta ja kassanhallinta kirjakirpputorille? Been there, done that. Asiakkuuden­hallinta­järjestelmä yhdistettynä kolmansien osapuolten palveluihin? Totta kai. Pelipalvelimen lisäosat ja Discord-botit? Tulee kuin luonnostaan.

Minulle tuttua: Java · REST · React · Typescript · Node.js · MySQL · PHP · Discord.js · PaperMC · Spigot · Velocity · GNU/Linux · Arduino · ESP8266

Ota yhteyttä

Striimausta, miksausta, äänitystä, tapahtumatekniikkaa

Minulla on kokemusta ääni- ja tapahtumatekniikasta. Suunnittelen ja toteutan kanssanne pieni- ja keskikokoisten konserttien tai luentojen ääni- ja valotekniikan, livestriimauksen ja videoheijastukset. Tarvittaessa hoidan vuokra- tai lainalaitteet.

Kaapeista löytyy: XR18 · DDX3216 · Logic Pro X · Mainstage · MacBook Pro 2016 · MacBook Pro 2011 · kuoromikitys · monikameraohjaus

Ota yhteyttä

Musisointia pyynnöistä huolimatta

Olen itseoppinut pianisti. Sovitan ja soitan monenlaisia tyylilajeja, erityisesti pidän vanhemmasta iskelmästä, pop- ja rock-musiikista, sekä jazzahtavasta progesta.

Ota yhteyttä