Hinnoittelu ja sopimukset

 

SOPIMUSTYYPIT

Uusiutuvat sopimukset

Yleisin L'Mathille tehtävä sopimustyyppi on uusiutuva vuosi- tai neljännesvuosisopimus. Siinä tilauksenne on jatkuva, ja se laskutetaan tasaisin väliajoin (yleensä 1-4 kertaa vuodessa).

Uusiutuva sopimusmalli takaa sen, että lisenssien uusiminen ei unohdu. Uusiutuvat sopimukset on mahdollista purkaa koska tahansa, jolloin jo laskutettu tai laskutettava käyttöaika on käytössänne, mutta sopimus ei enää sen jälkeen uusiudu.

Uusiutuvia sopimuksia voi myös päivittää helposti esimerkiksi käyttäjämäärän muuttuessa, byrokratiaa on pienissäkin muutoksissa saatavilla tarpeidenne mukaan.

Määräaikaiset sopimukset

Määräaikaisten sopimusten hinta laskutetaan sopimuksen alettua kerralla. Tällöin lisenssit ovat voimassa päättymishetkeen asti. Määräaikaisenkin sopimuksen voi peruuttaa, mutta emme korvaa hintaa, vaan toimitamme tilaamanne palvelun sovittuun päättymisaikaan asti.

Määräaikaisten sopimusten uusiminen unohtuu asiakkailta toisinaan, joissain tapauksissa lähestymme teitä sopimuksenne päättymisajan lähestyessä.

HINNOITTELU

Hinnanlaskennan perusteet

Tarjous juuri teille perustuu...

  • käyttötarkoitukseen: julkisen opetustoiminnan lisenssit ovat halvempia kuin yksityiskäytön lisenssit
  • käyttäjämäärään: mitä enemmän käyttäjiä, sitä halvempi yksikköhinta per käyttäjä
  • tilausaikaan ja tulevaisuudennäkymään: pidemmälle ajalle toivotut lisenssit ovat halvempia

Kuka saa käyttää?

L'Math-lisenssejä ei ole eroteltu opiskelija- tai opettajatyyppeihin. Jos teille myönnetään viidensadan käyttäjän käyttöoikeus, saatte silloin antaa ohjelmiston käyttöön vaikkapa 50 opettajalle ja 450 opiskelijalle.


Yksittäislisenssit

Lisenssi yhden hengen valmennusfirmalle? Omaan yksityisopetukseen? Yhdelle opettajalle? Yksittäislisenssit laskutetaan yleensä neljännesvuosittain, alkaen 5,00–20,00 € + ALV 24% per laskutuserä, riippuen käyttötarkoituksesta.

Pienlisenssit

Lisenssi alle 50 hengen käyttäjäryhmälle? Pienlisenssit laskutetaan määrästä riippuen yleensä neljännesvuosittain tai vuosittain, yleensä noin 2,00–5,00 € + ALV 24% per käyttäjä per vuosi.

All in, otetaan kaikille?

Sata uutta ykköstä? Onnistuu. Lisenssit kaikille kaupungin lukioille? Jep, sekin on tehty. Isommat lisenssipaketit lasketaan tarjouksina kokonaisuus huomioiden. Hinnat ovat yleensä välillä 1,00–2,00 € + ALV 24% per käyttäjä per vuosi, riippuen kokonaismäärästä ja joustotarpeesta.

MISTÄ NIITÄ LISENSSEJÄ SAA??!

Suurin osa L'Math-lisensseistä on hankittu suoraan meidän kauttamme. Palveluntarjoaja toimii kevytyrittäjyysperiaatteella, ja laskutus hoituu laskuttajapalvelun kautta. Meillä on valmiudet verkkolaskutukseen, sähköpostin käyttöön tai jopa etanapostin lähettämiseen.

Koska näin ollen sopimusmaksut ovat osittain työstä maksamista, on asianomaiset henkilöt YEL-vakuutettu kunta-alan asetusten edellyttämällä tavalla. Vakuutustodistus lähetetään reskontraan, kirjaamoon, tmv. pyydettäessä.

Teemme myös yhteistyötä ohjelmistolisenssejä keskitetysti myyvien yritysten kanssa! Kysy lisää meiltä sähköpostitse, tai ota yhteyttä omaan ohjelmistovälittäjääsi selvitelläksesi mahdollisuuksia.