www.lehtodigital.fi


Palvelut ja tuotteet

Teen freelancerina media- ja tietotekniikka-alan projekteja ja keikkatöitä. Jos et ole etusivun kuvaus ei antanut selkeää kuvaa siitä, mitä teen, olethan yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen roni.lehto@lehtodigital.fi.

Tarjoan palveluitani laskutuksella sekä y-tunnuksellisille toimijoille että yksityisille asiakkaille. Laskujen välittäjänä toimii Eezy Osk (lisätietoja täällä). Lähtökohtaisesti teen töitä tuntipalkalla, mutta projektin tai keikan luonteesta riippuen voidaan sopia myös kertakorvauksesta.

 

L'Math-ohjelmiston käyttöoikeudet

Myönnän L'Math-matematiikkaohjelmiston käyttöoikeuksia oppilaitoksille ja organisaatioille. Ohessa taulukko, jossa on esitetty viimeisin palvelukorvaushinnasto ohjelmiston käytöstä osana julkista ja voittoa tavoittelematonta koulutusta.

Käyttäjämäärä   

Hinnoitteluperuste   

Alle 10 käyttäjää 2,50 € / käyttäjä
10-19 käyttäjää 2,00 € / käyttäjä
20-49 käyttäjää 1,00 € / käyttäjä
50-199 käyttäjää 0,75 € / käyttäjä
yli 200 käyttäjää 0,50 € / käyttäjä

 

Hinnat ovat immateriaalipalvelun palvelukorvauksia. Laskutus tapahtuu neljännesvuosittain. Hintoihin ei sisälly arvonlisäveroa 24%. Hinnoittelussa käytetään pääsääntöisesti 5,00 € verotonta vähimmäislaskutuserää. Laskutus tapahtuu Eezy Osk:n laskutuspalvelun kautta. Käyttöoikeuden myöntää Roni Lehto. Hinnoittelun muuttumisesta ja muista ehdoista sovitaan tarkemmin palvelusopimuksessa myöntäjän ja asiakkaan välillä.

Hinnoista voidaan neuvotella asiakaskohtaisesti, mutta hinnat on pääsäntöisesti laskettu sen mukaan, että ne riittävät tarvittuihin palvelu- ja palvelinkustannuksiin. Jos käyttöoikeudet hankitaan kerralla esimerkiksi vuodeksi, voidaan hintoihin soveltaa 5-15% alennusta.

Kiinnostuitko ohjelmistosta?

Lähetä tarjouspyyntö sähköpostitse: roni.lehto@lehtodigital.fi. Kerrothan digitaalisten palveluiden kohdalla alustavasti ainakin seuraavat tiedot:

  • organisaation tyyppi (koulu, yhdistys, yritys)
  • käyttäjämäärän arvio (jos epävarmuutta, valitse yläkanttiin)
  • käyttämänne käyttöjärjestelmät

 

 

 

 

www.lehtodigital.fi

© Roni Lehto 2021
roni.lehto (at) lehtodigital.fi